بنز با موتور BMW؟ وقتی شایعه جذاب‌تر از واقعیت است!

این پست را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

احتمال دارد از سال ۲۰۲۷ خودروهای مرسدس‌بنز به موتورهای ساخت بی‌ام‌و مجهز شوند؛ خبری که در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب گسترده‌ای داشته و موجی از گمانه‌زنی‌ها را ایجاد کرده است. براساس گزارش‌ها، مرسدس در حال مذاکره با BMW برای استفاده از موتور ۲ لیتری توربوشارژ B48 است؛ پیشرانه‌ای که در بیشتر محصولات کنونی BMW دیده می‌شود. این همکاری احتمالی می‌تواند شکاف فعلی مرسدس در تولید مدل‌های پلاگین هیبریدی را پُر کند.

آیا بنز با موتور BMW در راه است؟

چند هفته پیش خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه مرسدس‌بنز و BMW، دو رقیب قدیمی آلمانی، پشت درهای بسته در حال مذاکره‌اند تا بنز در برخی مدل‌های آینده‌اش از موتور پرقدرت BMW استفاده کند. گفته می‌شد موتور توربوشارژ ۲ لیتری B48 ب‌ام‌و، همان پیشرانه‌ای که در بسیاری از محصولات BMW و MINI به کار رفته، قرار است وارد مدل‌هایی مانند CLA، C-Class و حتی نسخه‌های PHEV مرسدس شود.

تولید این موتور در کارخانه اشتایر اتریش انجام می‌شود و طراحی انعطاف‌پذیر آن باعث می‌شود هم در چینش‌های موتور طولی و هم عرضی قابل استفاده باشد؛ مناسب برای خودروهای کامپکت و متوسط.

اما همزمان با بالا گرفتن شایعات، مارکوس شفر، مدیر ارشد فناوری مرسدس، در نمایشگاه IAA مونیخ گفت:

هیچ حقیقتی در این ماجرا نیست. ما خانواده جدید موتورهای ماژولار خودمان (FAME) را داریم که تمام نیازها را پوشش می‌دهد و با سخت‌ترین استانداردهای آلایندگی اروپا، چین و آمریکا سازگار است.

با این گفته، فعلاً باید فراموش کنیم که خودروهای ستاره‌سه‌پر با موتور BMW به خیابان بیایند. با این حال سکوت اولیه دو برند و سابقه همکاری رقبا در تاریخ خودرو، این شایعه را داغ‌تر کرده است.

سابقه ساخت موتور برای دیگران توسط BMW

BMW سال‌هاست که پیشرانه و قطعات مختلف را برای سایر خودروسازان تأمین می‌کند. از همکاری با لندرور برای موتورهای شش سیلندر گرفته تا حضور موتورهایش در نسل جدید تویوتا سوپرا؛ این تجربه نشان می‌دهد که چنین پروژه‌ای از نظر فنی و صنعتی ممکن است. اما همکاری مستقیم با مرسدس‌بنز، اگر عملی شود، یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات تاریخ رقابت دو برند آلمانی خواهد بود.

هرچند این خبر در بسیاری از رسانه‌ها منتشر شده، اما مقامات مرسدس بنز تاکنون هیچ تأیید رسمی نداشته‌اند و حتی برخی مدیران آن را تکذیب کرده‌اند. همین موضوع باعث شده این همکاری بیشتر رنگ و بوی شایعه به خود بگیرد.

فعلاً موتورهای بنز ۱۰۰٪ «ساخت اشتوتگارت» باقی می‌مانند، اما چه کسی می‌داند؟ شاید روزی یک بنز با قلب BMW را هم ببینیم!

نمایندگی پرشیا خودرو ۱۸۳

در روزهایی که صنعت خودرو با خبر داغ «احتمال استفاده مرسدس‌بنز از موتور BMW» پُر شده، نام نمایندگی پرشیا خودرو کد ۱۸۳ خسروانی برای علاقه‌مندان این برند بیش از همیشه شنیده می‌شود.

این نمایندگی با سابقه فعالیت از سال ۱۳۸۳ به‌عنوان نماینده رسمی BMW و MINI، مجموعه‌ای کامل از خودروهای لوکس و خدمات تخصصی را به مشتریان ارائه می‌دهد.

سبد محصولات آن شامل مدل‌های صفر کیلومتر و کارکرده، قطعات اصلی، تیونینگ و اکسسوری‌های اختصاصی است که باعث شده پرشیا خودرو ۱۸۳ تجربه‌ای کامل از مالکیت برندهای اروپایی را برای خریداران فراهم کند.

از مزایای خرید از پرشیا خودرو (خسروانی ۱۸۳) می‌توان به تنوع مدل‌ها، امکان تست درایو پیش از خرید، خدمات پس از فروش مطابق استانداردهای جهانی، طرح‌های فروش نقد و اقساط و طرح جایگزینی خودروهای کارکرده با مدل‌های نو اشاره کرد. این مجموعه با گارانتی رسمی، قطعات اورجینال، سرویس‌های تخصصی و امداد خودروی ۲۴ ساعته، تجربه‌ای مطمئن و بدون دغدغه ارائه می‌دهد.

فرایند ثبت‌نام در سایت خسروانی بسیار ساده است. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت رسمی، خودروی دلخواه را انتخاب کرده و فرم ثبت‌نام را تکمیل کنند تا کارشناسان فروش با آن‌ها تماس بگیرند.

انعطاف در شرایط مالی — از جمله پیش‌پرداخت متنوع و اقساط دو مرحله‌ای تا بلندمدت — خرید خودرو را برای هر شرایط اقتصادی ممکن کرده است. به همین دلیل، پرشیا خودرو ۱۸۳ نه‌تنها یک مرکز فروش، بلکه شریک مطمئن خریداران خودروهای لوکس در ایران شناخته می‌شود.

جمع‌بندی

فعلاً این خبر در حد شایعه باقی مانده و تکذیب رسمی مرسدس‌بنز، احتمال عملی شدن آن را کم کرده است. با این حال، سابقه همکاری میان رقبای بزرگ در صنعت خودرو نشان می‌دهد که هیچ احتمالی را نباید به طور کامل کنار گذاشت. حتی اگر این پروژه اجرایی نشود، همین تصور که بنز با موتور BMW به خیابان بیاید، برای علاقه‌مندان خودروهای لوکس سوژه‌ای جذاب برای بحث و گمانه‌زنی خواهد بود.

جهت ثبت نام یا دریافت مشاوره رایگان فرم را پر کنید!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا